Activiteiten

In Archie CRM is een uitgebreid activiteitenoverzicht te vinden die gekoppeld is aan de organisaties en contactpersonen. In een helder grafisch overzicht kun je precies zien wanneer er afspraken zijn voor jezelf, voor collega’s of dat er sprake is van een groepsafspraak. Hierdoor is het eenvoudig om lege plekken op te vullen zodat er praktisch gepland kan worden. Vervolg afspraken kunnen automatisch ingepland worden.

Contactpersonen

De agenda van Archie CRM is uitgebreider dan die van Outlook. Je kunt bijvoorbeeld ook contactpersonen van andere relaties bij een afspraak betrekken. De notities van de activiteit worden dan ook aan deze contactpersonen gekoppeld evenals eventuele attachments.

Outlook koppeling

Het is via een koppeling ook mogelijk om de afspraken in Outlook te zien en te bewerken. Organisaties en contactpersonen kunnen gekoppeld worden waardoor de transparantie vergroot wordt.

Naast een uitgebreid activiteitenoverzicht kun je in Archie CRM ook een geografisch overzicht opvragen van je activiteiten en die van collega’s. Dit maakt het plannen van afspraken een stuk eenvoudiger.

Relatiemanagement modules


CRM Zakelijk