FAQ

In Selecties… kunt u Instellingen met of zonder Contactpersonen selecteren aan de hand van selectiecriteria. De selectiecriteria zijn de waarden die u hier invult. Deze waarden worden vergeleken met de inhoud van de overeenkomende velden bij uw relaties.

Voorbeeld:

U wilt alle relaties selecteren in de postcoderegio “1000 AA” t/m “1199 ZZ” met een B-Groep “LEV”.

1. U maakt een nieuwe selectie. Omdat u deze selectie kunt bewaren vult u het veld “Omschrijving” met een logische omschrijving. Bijvoorbeeld “Leveranciers regio Amsterdam”.

2. U vult bij “B-Groepen” de waarde “LEV” in en bij “Postcode huisadres” in het linkerinvoerveld “1000 AA” en in het rechterveld “1199 ZZ”.

3. U geeft Archie opdracht om te selecteren. (knop [Selecteren] linksonder)

Als Archie relaties vindt die aan de opgegeven criteria voldoen, worden deze relaties op uw persoonlijke Selectiebestand geplaatst. Uw Selectiebestand wordt net zolang bewaard totdat u een nieuwe selectie maakt. Dus ook als u Archie verlaat en op een later tijdstip weer start, staan de geselecteerde relaties nog steeds op uw Selectiebestand.

Het Selectiebestand is op alle relevante plaatsen binnen Archie beschikbaar. Zo kunt u in Lijsten…, Analyses…, Etiketten… etc… akties uitvoeren op de geselecteerde relaties.

Link naar dit antwoord

 0