In Archie CRM zitten een drietal standaard lijsten waarmee op eenvoudige wijze gegevens naar de printer gestuurd kunnen worden of naar een PDF-bestand. Dit zijn de Archie Report Lijsten: RELATIE voor uitgebreide relatiegegevens, CONTACT voor uitgebreide contactpersoon informatie en ACTLOG voor gearchiveerde afspraken. Deze lijsten kunnen gegenereerd worden aan de hand van het hele relatiebestand of via een selectiebestand.

Relatie

Met behulp van de Relatie lijst kan je uitgebreide gegevens over relaties, keurig gerangschikt, printen of exporteren naar een PDF-bestand. In deze lijst krijg je de de belangrijkste contactpersoongegevens, de doelgroepen, de universele velden, activiteiten, de historie en notities van de relatie, de campagnes, de suspects, de prospects en de klanten (orders) te zien.

Om bij de lijst te komen ga je via het hoofdmenu naar Ga Naar en vervolgens naar Lijsten. Je komt dan in het onderstaande lijstenoverzicht terecht:

Gegevens exporteren, relatielijst

Daar kies je de lijst RELATIE waar ARCHIE Report achterstaat. Dat is de Archie CRM standaardlijst voor relaties.

Gegevens exporteren, relatie lijst

Dan ga je via het hoofdmenu naar Bestand en dan naar Afdrukken. Dan krijg je het onderstaande dialoogvenster te zien waarin je een keuze kan maken tussen Relaties, Selectie en Etiketten. In ons voorbeeld kiezen we voor Relaties.

Gegevens exporteren, relatie lijst

Nadat je daar op OK geklikt hebt volgt het dialoogvenster Selectiecriteria Verkoophistorie. Hier kan je de gebruikers kiezen en een datumbereik aangeven voor de verkoophistorie. Tevens is er de optie om de Relaties zonder de juiste criteria wel of niet te onderdrukken. Als deze aangevinkt staan zullen de relaties die niet aan de criteria voldoen worden weggelaten.

Gegevens exporteren, relatie lijst

Als hier de juiste gegevens zijn ingevoerd en je drukt op OK dan kom je in de printerdialoog terecht waar je kan kiezen om de lijst af te drukken of te exporteren naar PDF.

Gegevens exporteren, relatie lijst

Link naar dit antwoord

 0 

Gerelateerd