Hoe pas ik de initialen aan voor Spotler (voorheen MailPlus)?

Dat kunt u doen in AEadmin.exe onder de tab Spotler.

Tab Spotler

Hier kunt u zowel bij Forms als Bounces de initialen aanpassen en klik op Apply. Pas na herstart van de services Amee zullen de aanpassing van toepassing zijn.

Link naar antwoord

 0 

Kan ik activiteiten en/of andere zaken overzetten van de ene naar de andere Archie gebruiker?

Aan Activiteiten, HelpDesk, Respons en Sales zijn de Initialen van een Archie gebruiker gekoppeld. Als een Archie gebruiker vertrekt kan het handig zijn sommige van deze gegevens over te zetten naar een andere Archie gebruiker. U kunt die per item binnen Archie doen door de initialen te wijzigen.

Gaat het echter om veel gegevens, dan kunt u overwegen Archie Tools aan te schaffen. Eén van de acties die u daarmee kunt uitvoeren is het en masse omzetten van initialen.

Link naar dit antwoord

 0 

Hoe voeg ik een gebruiker toe?

Nadat Archie geïnstalleerd is, moeten de Archie gebruikers gedefinieerd worden.

1. Start Archie Systeembeheer (aeAdmin.exe) vanuit de Archie programmadirectory.

2. Type de Gebruikersnaam en Toegangscode in (bijvoorbeeld Gebruiker “SY” en bij de Password “SYSTEM”). U bent nu in Archie Systeembeheer, waar u Archie gebruikers kunt definiëren.

3. U staat op het eerste het tabblad “Gebruikers”. Links ziet u de beschikbare Archie gebruikers, klik er één aan.

4.       Klik in de Icon Toolbar op de knop [Wijzigen] of tik een [W] in.

5.     Voer de naam van de Archie gebruiker in in het veld “Naam”. Toets [F1] in het veld “Titulatuur” of klik op “…” achterin het veld. U ziet nu de titulatuurcodetabel. Kies de titulatuur door op de juiste regel te gaan staan en op [Enter] te drukken, of door op het onderstreept gegeven uit de kolom “Aanhef etiket” te klikken. Toets de initialen in het veld “Initialen”.

N.B.

Let op dat u logische initialen kiest. Bij iedere wijziging in Archie, bij activiteiten, mail, etc… worden de initialen van de gebruiker geregistreerd. Bijvoorbeeld “Dik van Bommel” als “DB”. U heeft voor de initialen maximaal 4 posities tot uw beschikking.

N.B.

Als de Archie gebruiker ook als Contactpersoon is ingevoerd in Archie zelf, dan kunt u door op de 3 puntjes te klikken in het naam-veld de Contactpersoon koppelen. Een eventueel gekoppelde foto van die Contactpersoon in Archie wordt dan getoond.

6.     Toets een Gebruikersnaam in en een Toegangscode in het veld “Password”. Dit zijn de Archie inloggegevens voor deze gebruiker. Als u de beschikking heeft over de Protect+ module kunt u de Archie gebruikers in laten loggen met hun Windows Credentials. U vult dan het WACP-veld met de gebruiker uit de Windows Active directory.

7.     Klik op de knop [Opslaan] of toets [F7]. Herhaal Stap 4 t/m 8 voor de andere nieuwe Archie gebruikers of ga door met stap 9.

8.     Verlaat Systeembeheer.

9.   Start Archie.exe. U krijgt nu weer het Toegangscontrolescherm in beeld. Type uw gebruikersnaam en wachtwoord en bevestig dat met [Enter]. U komt nu in het basisscherm van Archie.

11.   Verlaat Archie door op het kruisje rechtsboven te klikken of met de toetscombinatie [Alt-F4].

Hoe voeg ik een gebruiker toe

Link naar dit antwoord

 0