FAQ

FAQ

Hoe kan ik onderdelen van Archie CRM op slot zetten?

Je kunt brief body's, brief lay-outs, ondertekeningen, selectiedefinities en lijst lay-outs op slot zetten. Een andere gebruiker kan dan geen wijzigingen aanbrengen. Op die manier beveilig je dus op een handige manier de door jou gemaakte items. Dupliceren is wel mogelijk. Alleen de gebruiker die één van de genoemde items op slot heeft gezet, kan het slot weer verwijderen.

Archie CRM, relatiebeheer op slot zetten

Link naar antwoord

Kan ik activiteiten en/of andere zaken overzetten van de ene naar de andere Archie gebruiker?

Aan Activiteiten, HelpDesk, Respons en Sales zijn de Initialen van een Archie gebruiker gekoppeld. Als een Archie gebruiker vertrekt kan het handig zijn sommige van deze gegevens over te zetten naar een andere Archie gebruiker. U kunt die per item binnen Archie doen door de initialen te wijzigen.

Gaat het echter om veel gegevens, dan kunt u overwegen Archie Tools aan te schaffen. Eén van de acties die u daarmee kunt uitvoeren is het en masse omzetten van initialen.

 

Link naar dit antwoord

Ik ben mijn toegangscode kwijt, wat moet ik doen?

Vraag uw Systeembeheerder of de Archie applicatiebeheerder om in Archie Systeembeheer (aeAdmin.exe) een nieuwe toegangscode voor u te maken.

Als ook de toegangscode tot Archie Systeembeheer niet meer bekend is kunt u de Archie Supportlijn bellen die u eenmalig toegang kan geven tot Archie Systeembeheer.

N.B. Wanneer bij u de Archie Protect+ module is geinstalleerd is het mogelijk om met Windows aanmeldgegevens toegang tot Archie te krijgen. Als dat is ingesteld kunt u in Archie Systeembeheer geen toegangscode invoeren. de desbetreffende gebruiker krijgt dan nl. met zijn/haar MS Windows inloggegevens toegang tot Archie.

Link naar dit antwoord

Hoe voeg ik een gebruiker toe?

Nadat Archie geïnstalleerd is, moeten de Archie gebruikers gedefinieerd worden.

1. Start Archie Systeembeheer (aeAdmin.exe) vanuit de Archie programmadirectory.

2. Type de Gebruikersnaam en Toegangscode in (bijvoorbeeld Gebruiker "SY" en bij de Password “SYSTEM”). U bent nu in Archie Systeembeheer, waar u Archie gebruikers kunt definiëren.

3. U staat op het eerste het tabblad “Gebruikers”. Links ziet u de beschikbare Archie gebruikers, klik er één aan.

4.       Klik in de Icon Toolbar op de knop [Wijzigen] of tik een [W] in.

5.     Voer de naam van de Archie gebruiker in in het veld “Naam”. Toets [F1] in het veld “Titulatuur” of klik op “…” achterin het veld. U ziet nu de titulatuurcodetabel. Kies de titulatuur door op de juiste regel te gaan staan en op [Enter] te drukken, of door op het onderstreept gegeven uit de kolom “Aanhef etiket” te klikken. Toets de initialen in het veld “Initialen”.

N.B.

Let op dat u logische initialen kiest. Bij iedere wijziging in Archie, bij activiteiten, mail, etc... worden de initialen van de gebruiker geregistreerd. Bijvoorbeeld “Dik van Bommel” als “DB”. U heeft voor de initialen maximaal 4 posities tot uw beschikking.

N.B.

Als de Archie gebruiker ook als Contactpersoon is ingevoerd in Archie zelf, dan kunt u door op de 3 puntjes te klikken in het naam-veld de Contactpersoon koppelen. Een eventueel gekoppelde foto van die Contactpersoon in Archie wordt dan getoond.

6.     Toets een Gebruikersnaam in en een Toegangscode in het veld “Password”. Dit zijn de Archie inloggegevens voor deze gebruiker. Als u de beschikking heeft over de Protect+ module kunt u de Archie gebruikers in laten loggen met hun Windows Credentials. U vult dan het WACP-veld met de gebruiker uit de Windows Active directory.

7.     Klik op de knop [Opslaan] of toets [F7]. Herhaal Stap 4 t/m 8 voor de andere nieuwe Archie gebruikers of ga door met stap 9.

8.     Verlaat Systeembeheer.

9.   Start Archie.exe. U krijgt nu weer het Toegangscontrolescherm in beeld. Type uw gebruikersnaam en wachtwoord en bevestig dat met [Enter]. U komt nu in het basisscherm van Archie.

11.   Verlaat Archie door op het kruisje rechtsboven te klikken of met de toetscombinatie [Alt-F4].

Hoe voeg ik een gebruiker toe

 

Link naar dit antwoord