Verander prospects in klanten

Elke nieuwe relatie begint met luisteren en informatie verzamelen. Wat zijn de behoeften, wensen en verwachtingen? Wie zijn de beslissers en concurrenten? Je wilt het beeld van je prospect zo helder mogelijk hebben. Daarom houden alle betrokken collega’s relevante informatie over prospects eenvoudig bij in Archie. Van contact- momenten, gespreksverslagen en afspraken tot offertes. Dat helpt je om op het juiste moment actie te ondernemen met de beste aanbieding.

Archie laat je op het juiste moment de beste aanbieding doen

New business vinden

New business lijkt vaak op old business. Analyseer daarom met Archie met welke klanten uit welke branche je succesvol zaken doet. Ook heeft Archie standaard de klantenpiramide op basis van de 80/20 regel (80 % van je omzet komt meestal van 20% van je klanten). Zo stel je eenvoudig een ideaal klantprofiel samen voor mogelijke New Business. Uiteraard importeer je nieuwe leads direct in Archie. Je legt vervolgacties vast en kunt de resultaten steeds analyseren.

Bouw een band

Archie CRM helpt je om duurzame relaties met klanten aan te gaan. Met Archie kun je op allerlei manieren waarde toevoegen aan je relatie met je klant. Dat is ook het primaire doel van CRM. Relaties bouwen en onderhouden. Je kent het koopgedrag, weet welke wensen er zijn en bent op de hoogte van eventuele klachten. Door hier op in te spelen versterk je de onderlinge band. Je vergroot de kans op retentie en deep-selling. En doe je lang en gelukkig zaken met elkaar.

Archie werkt graag samen

Om je klantbeeld compleet te maken integreer je Archie simpel met andere software. Bijvoorbeeld met Outlook Mail en Agenda. Al je afspraken en e-mails worden beheerd in Outlook én in Archie bij de relatie(s) waar het om gaat. Met Archie kun je ook koppelen met o.a. de back office van Exact, e-mail marketing van Spotler en financiële- en leadgegevens van Company.info.

Archie slaat e-mails direct op achter de juiste contactpersoon of organisatie

Jouw klant, mijn klant

Je hebt grote kans nieuwe klanten te vinden in de netwerken van bestaande klanten. Een aanbeveling wekt vertrouwen. Vind met Archie uit wie elkaar kennen bij verschillende organisaties. Wat voor rol ze spelen en of ze ook betrokken zijn bij andere ondernemingen. Met Archie maak je ambassadeurs van je tevreden klanten.

Archie slaat e-mails direct op achter de juiste contactpersoon of organisatie

Bereik je doelen

Zonder kennis kom je er niet. Met één druk op de knop geeft Archie CRM je de gewenste rapportage. Daarnaast moet je relatie- managementinformatie op een goede manier kunnen analyseren. Loopt alles op rolletjes? Moet je ergens bijsturen? Archie CRM helpt met uitgebreide analyse mogelijkheden. Of het nu gaat om services, sales of marketing.

Vergroot je verkoopkansen

Sales modules

CRM Zakelijk