Weet wat je relaties willen

Met Archie CRM beheer je actief de kennis over je relaties. Iedereen die betrokken is, of raakt, heeft snel inzicht in de status en situatie. Of het nu gaat om prospects, klanten of intermediairs. Alle informatie die bijdraagt aan een waardevolle, duurzame relatie wordt in Archie gestructureerd. Zo krijg je grip op je relaties en kun je inspelen op wensen.

Zie meteen wat er speelt

Je contact met relaties verloopt soepel wanneer je op één scherm kunt zien wat er allemaal speelt. Denk aan gegevens over organisaties en contactpersonen, maar ook afspraken, e-mailverkeer, uitgebrachte offertes en meer. Archie zet alle relevante informatie op een heldere manier bij elkaar. Zo heeft ook iedere betrokken collega direct alle belangrijke kennis over een relatie paraat.

Archie CRM zet alle informatie over een relatie op één overzichtelijk scherm

Nooit meer zoeken

Of je nu zelf informatie over een klant invoert of een collega, het komt allemaal op dezelfde plek terecht. Onder de naam van de relatie. Klinkt logisch en dat is het ook. Alle afspraken en documenten heb je pijlsnel gevonden als het nodig is. Dat scheelt tijd en ergernis.

Archie werkt graag samen

Om je klantbeeld compleet te maken integreer je Archie simpel met andere software. Bijvoorbeeld met Outlook Mail en Agenda. Al je afspraken en e-mails worden beheerd in Outlook én in Archie bij de relatie(s) waar het om gaat. Archie kun je ook koppelen met o.a. de back office van Exact, e-mailmarketing van Spotler en financiële- en leadgegevens van Company.info.

Maak een goede indruk

Om goed te kunnen communiceren met je relatie is het handig dat je weet wat er speelt. Bijvoorbeeld door snel gespreksverslagen en e-mailverkeer in te kunnen zien. Of een presentatie er nog even bij te kunnen pakken. Met Archie CRM beheer je makkelijk alles wat je nodig hebt bij de communicatie met je contact. Waardoor jij adequaat kunt reageren.

Het gaat erom wie je kent

Je investeert tijd om nieuwe contacten aan te boren. Een stapel visitekaartjes voldoet al lang niet meer. Je wilt weten wie waar werkt en wat zijn, of haar, rol is in de organisatie. Of er interessante connecties zijn. Met Archie CRM bouw je een sterk netwerk.

Beheer en analyseer je management informatie met Archie

Bereik je doelen

Zonder kennis kom je er niet. Met één druk op de knop geeft Archie CRM je de gewenste rapportage. Daarnaast moet je relatie- managementinformatie op een goede manier kunnen analyseren. Loopt alles op rolletjes? Moet je ergens bijsturen? Archie CRM helpt met uitgebreide analyse mogelijkheden. Of het nu gaat om services, sales of marketing.

Specifieke relatiemanagementfunctionaliteiten

 

Relatiemanagement

Extra functionaliteiten

CRM Zakelijk