Structureer je campagnes

Je voert campagne door contactmomenten te creëren. Dat doe je het liefst op een gecontroleerde manier. Archie helpt je om een logische opbouw te geven aan je marketing campagnes. Van het bepalen van de doelgroep tot het monitoren van de resultaten. Je ziet wie er respondeert en wie je boodschap negeert. Daar kun je zelf weer eenvoudig vervolg acties op ondernemen.

Archie zorgt dat je eenvoudig de juiste stappen neemt

E-mail marketing op maat

Je wilt contact houden met je klanten en je doelgroepen. Bijvoorbeeld door nieuwsbrieven, uitnodigingen en aanbiedingen te mailen. Met Archie CRM stuur je de juiste mail aan de juiste mensen. Aan de hand van klantprofielen stel je zo een e-mailbestand op maat samen. De mailing maak je persoonlijk door eenvoudig relevante contactinformatie uit Archie op te nemen. En na het versturen zie je natuurlijk snel of de e-mail geopend is of er een bounce is geweest of dat er is doorgeklikt. Dat geeft een goed beeld van de effectiviteit van je e-mail actie en kun je eventueel bijsturen.

Verbind met Social Media

Op social media leer je je klant van een andere kant kennen. Daarom kun je Archie CRM ook linken aan belangrijke social media als LinkedIn, Twitter en Instagram. Als je weet wat je klant bezig houdt kun je daar op inspelen. Je komt zo dicht bij je klant. En dat loont.

Volg je klant op de Social Media met Archie.

Haal meer uit je evenement

Als je iets organiseert wil je het goed doen. Daar helpt Archie je graag bij. Van het selecteren van de genodigden tot het sturen van de uitnodiging en eventuele herinneringsmail. Reacties voer je in Archie in. Zo kun je een perfecte prognose maken van het aantal verwachte bezoekers. Tijdens het evenement zelf hou je simpel bij wie er wel en niet gekomen zijn op een bezoekerslijst. En kun je voor een passende opvolging zorgen na je evenement.

Ken je klant

Om klantgroepen te onderscheiden moet je weten welke kenmerken ze hebben. In Archie kun je alle kenmerken die je belangrijk vindt toekennen aan relaties. Van leeftijd en koopgedrag tot regio. Wat je maar wilt. Hoe meer kenmerken, hoe scherper je beeld. En hoe fijner je je communicatie kunt afstemmen op de behoeften en het gedrag van je ontvanger. Zo kun je groepen samenstellen die onderling veel gemeen hebben en kun je perfect gepersonaliseerde brieven en e-mails sturen.

Met Archie verzamel je kenmerken voor duidelijke klantprofielen

Hou de controle

Je wilt weten wat de effecten zijn van de campagne die je voert. Wat is het openingspercentage van de mails die je verstuurt? Zie je een toename in de contactmomenten en hoeveel afspraken vloeien daaruit voort? Zie je een toename in offerte aanvragen, bestellingen of opdrachten? Archie biedt je een scala aan analyse mogelijkheden die je overal en altijd kunt uitvoeren.

Maak je marketing menselijk

Marketing modules

CRM Zakelijk