Goed je te zien!

Je relaties verwachten dat je oprecht in ze geïnteresseerd bent. Archie CRM ondersteunt je door snel alle klantinformatie in beeld te brengen. Of dat nu op kantoor is of op je mobiel onderweg naar een afspraak. Met de informatie in Archie weet je waar je het over hebt. Zo ben je altijd klaar om een persoonlijk gesprek aan te gaan.

Door de opgebouwde kennis in Archie verlopen de contacten prettiger

Alles samen delen

Je wilt je klant een optimale ervaring bezorgen. De kans daarop vergroot je door alle contactmomenten, van kennismaking tot levering, in Archie te monitoren. Elke daartoe bevoegde medewerker krijgt inzicht in de lopende zaken rond de klant. En kan er eigen informatie en ontwikkelingen aan toevoegen. Samen zorg je voor een scherp beeld van je klant.

Definieer je doelgroepen

Om met grote groepen te communiceren, zoals klanten, prospects, leden en cliënten moet je weten wat hun onderling verbindt. Hoe beter je laat blijken je doelgroep te kennen, hoe groter de kans is op interactie en conversie. In de CRM software van Archie geef je daarom je relaties segmentatie kenmerken mee. Bijvoorbeeld in welke regio je klant zich bevindt. Of welke producten of diensten zij afnemen. Elk kenmerk draagt bij aan een beter klantprofiel. En stelt je in staat om bijvoorbeeld eenvoudig gepersonaliseerde e-mailings en brieven te versturen.

E-mail marketing op maat

Je wilt contact houden met je klanten en je doelgroepen. Bijvoorbeeld door nieuwsbrieven, uitnodigingen en aanbiedingen te mailen. Met Archie CRM stuur je de juiste mail aan de juiste mensen. Aan de hand van klantprofielen stel je zo een e-mailbestand op maat samen. De mailing maak je persoonlijk door eenvoudig relevante contactinformatie uit Archie op te nemen. En na het versturen zie je natuurlijk snel of de e-mail geopend is of er een bounce is geweest of dat er is doorgeklikt. Dat geeft een goed beeld van de effectiviteit van je e-mail actie en kun je eventueel bijsturen.

Archie houdt van Office

Voor een compleet klantbeeld koppel je Archie CRM simpel aan je MS Office agenda en mail. Al je afspraken en e-mails worden beheerd in Outlook én in Archie bij de betreffende relatie(s). Bovendien kun je e-mails makkelijk personaliseren. Kortom, Outlook en Archie zijn een perfecte match.

E-mails worden direct achter de juiste relatie(s) opgeslagen.

Monitor de social media

Op de social media leer je je klant van een andere kant kennen. Daarom kun je Archie CRM ook linken aan belangrijke social media als Facebook, LinkedIn en Instagram. Als je weet wat je klant bezig houdt kun je daarop inspelen. Je komt zo dicht bij je klant. En dat loont.

Communiceer alsof je iedereen persoonlijk kent

Communicatie modules

CRM Zakelijk