CRM selectiecriteria voor passend en goed CRM systeem

door | okt 12, 2011 | CRM

De selectiecriteria voor een goed CRM-systeem

Om tot een goede keuze te komen van een CRM pakket zijn er een aantal selectiecriteria die je op z’n minst mee moet nemen in de keuze. Marcel Nannings geeft in dit artikel een overzicht welke dat zijn.

Weergave en analyses

Weergaven en analyses is een belangrijke. Binnen Archie is op vrijwel alle gegevens in de database een analyse mogelijk en kunnen deze grafisch op meerdere manieren getoond worden. Een dashboard is standaard aan boord waarmee in de befaamde oogopslag bekeken kan worden wat de status van de orders is.

Mobiele toegankelijkheid

De mobiele versie van de CRM software van Archie is speciaal gebouwd om de grafische mogelijkheden van een iPad, Android of andere tablet optimaal te gebruiken. Voor de smartphones is een aparte mobiele versie beschikbaar die snel de relevante informatie toont.

CRM Selectiecriteria

Integratie met Social Media

Binnen Archie CRM kunnen de gegevens van de aanwezige contactpersonen of bedrijven gematched worden aan diverse sociale netwerken zoals LinkedIn of Facebook. Hierdoor zijn altijd de meest actuele gegevens van de relatie beschikbaar.

Met GeoMaps is er binnen Archie CRM een uitgebreide tool die het mogelijk maakt om agenda-afspraken of activiteiten te koppelen aan een geografische omgeving. Voor de afdeling planning een uitkomst omdat direct duidelijk wordt wie zich waar op welk moment bevindt.

E-mail cliënt integratie

De CRM software van Archie heeft een uitgebreide koppeling met Outlook. Niet alleen kan de mail via Outlook opgeslagen worden achter de relatie in Archie er kunnen in Outlook ook bijvoorbeeld contactpersonen worden toegevoegd die in de database van Archie opgeslagen worden. De mail wordt hier dan direct aan gekoppeld.

Niet alleen is er een link met de e-mail, ook de activiteiten worden uitgewisseld met Exchange. Aan deze activiteiten kunnen weer relaties uit Archie gekoppeld worden, in Outlook.

Gebruikersgemak

Archie CRM is ontworpen door de input van klanten serieus te nemen. Een overzichtelijk relatiescherm met een helikopterview is het resultaat. Snelle toegang tot de gegevens en, ook belangrijk, niet meerdere schermen over elkaar om tot de juiste informatie te komen.

Mocht u meer willen weten over Archie CRM dan kunt altijd contact opnemen met onze afdeling sales via de e-mail of telefonisch: 0299-411800.