CRM Nieuws

Leadmanagement is onderdeel van CRM

Lead management is onderdeel van crm
Leadmanagement is een belangrijk onderdeel van iedere CRM-strategie. Niet alleen het binnenhalen van leads maar ook lead nurtering.

Archie CRM op de tablet

Archie CRM, vrouw met tablet op de bank
De mobiele versie van Archie CRM op de tablet. Een mobiele CRM app waarmee je snel gegevens uit de relatiebeheer database overzichtelijk maakt

Het CRM-systeem als basis voor contentmarketing

CRM als basis voor contentmarketing
Het verband tussen customer relationship management en contentmarketing is helder, maar hoe kan een CRM-systeem als basis voor contentmarketing dienen?

De succesfactoren van CRM

De succesfactoren van CRM
Belangrijke factoren voor succes Om CRM optimaal in te zetten, is het belangrijk dat het niet alleen maar wordt gezien als een softwarepakket. Als CRM deel uitmaakt van de bedrijfsstrategie

Social media marketing is moeilijk, omdat het makkelijk lijkt

Social Media Marketing
Patrick Petersen is de schrijver van het handboek: "Social media marketing is moeilijk, omdat het makkelijk lijkt". Een interessant interviews.

Waarom non-profits met CRM werken

Waarom non-profits met CRM werken
Een CRM systeem als Archie CRM heeft toegevoegde waarde voor een non-profit, zoals een zorginstelling of een overheid.

Wat een CRM systeem niet is

Wat een CRM systeem niet is
Een CRM systeem is een veelomvattend begrip. Wat past er eigenlijk niet in het plaatje als het om Customer Relationship Management gaat.

Innovatieve CRM zoekmachine

Innovatieve CRM zoekmachine
Archie beschikt over een innovatieve, krachtige en snelle CRM zoekmachine die de resultaten presenteert zoals u gewend bent op het internet.

Het gevaar van vervuilde CRM

Het gevaar van CRM vervuiling
Het gevaar van vervuiling van de data in het crm-systeem ligt altijd op de loer. Hoe meer er kan worden opgeslagen hoe groter de kans op vervuiling.