CRM Nieuws

Wat een CRM systeem niet is

Wat een CRM systeem niet is
Een CRM systeem is een veelomvattend begrip. Wat past er eigenlijk niet in het plaatje als het om Customer Relationship Management gaat.

Innovatieve CRM zoekmachine

Innovatieve CRM zoekmachine
Archie beschikt over een innovatieve, krachtige en snelle CRM zoekmachine die de resultaten presenteert zoals u gewend bent op het internet.

Het gevaar van vervuiling CRM

Het gevaar van vervuiling CRM
Het gevaar van vervuiling van de data in het crm-systeem ligt altijd op de loer. Hoe meer er kan worden opgeslagen hoe groter de kans op vervuiling.

CRM is meer dan alleen een virtuele kaartenbak

CRM is meer dan een virtuele kaartenbak
Doordat de mogelijkheden van een CRM-systeem niet goed gebruikt worden kan het veranderen in niets meer dan een virtuele kaartenbak.

Vijf onderdelen CRM

Vijf onderdelen van CRM
Vijf onderdelen van CRM als het om klanten gaat, klanttevredenheid, het halen van organisatiedoelen. De klant staat centraal.

Laat het CRM systeem werken

Laat het CRM systeem werken
Een CRM systeem bestaat uit geavanceerde software. Maar in overleg wordt ieder CRM pakket maatwerk, oftewel, laat het CRM systeem werken.

CRM, relatiebeheer en marketing

crm, relatiebeheer en marketing
CRM-systemen zijn er in de basis om het verkoopproces en de marketing te ondersteunen en met name relatiebeheer te faciliteren.

Outlook e-mail en agenda integratie Archie CRM vernieuwd

Archie CRM, outlook email en agenda integratie
Wat is CRM software zonder een tot in de puntjes verzorgde integratie met Outlook? In de nieuwe versie van Archie CRM zijn zowel de e-mail als agenda integratie volledig vernieuwd

Verkoper buitendienst mist crm app

Verkoper buitendienst mist CRM app
Uit onderzoek blijkt dat slechts 4,7 procent van de verkopers in de buitendienst toegang tot een CRM app hebben.