Meer zicht op uw bedrijvenpark

Een parkmanager heeft een belangrijke rol bij het beheer van bedrijventerreinen. De werkzaamheden hebben grote invloed op het waardebehoud van een bedrijventerrein. En daarmee indirect ook op de vastgoedwaarde van een individueel bedrijf.

Van grijs en groen tot beleid

Als parkmanager bent u een duizendpoot. U bent de schakel tussen onder andere ondernemers, ondernemersverenigingen, leveranciers en contactpersonen bij uw gemeente. Uw werkzaamheden lopen uiteen van dagelijkse operationele activiteiten op het terrein tot het uitwerken van een businessplan / beleidsvraagstukken.

Veel verschillende werkzaamheden

Vanuit een strategische positie kunt u alles overzien en snel reageren op ontwikkelingen. Daar komen veel verschillende activiteiten bij kijken. Denk aan de communicatie tussen verschillende spelers, afspraken, klachtenafhandeling, activiteiten voor onderhoud. Maar ook advisering, organisatie van bijeenkomsten en het opstellen van managementrapportages om resultaten te kunnen presenteren.

Vergroot uw expertise

Archie CRM kan u ondersteunen bij deze verschillende acitiviteiten. Archie is relatiebeheer software. De software geeft meer grip op uw relatienetwerk, verbetert onderlinge contacten, biedt structuur bij projecten en is een waardevolle informatiebron bij beleidsmatige taken. U registreert, beheert en deelt alle belangrijke relatiegegevens in Archie en vindt dit overzichtelijk terug op één plek. Bovendien is de informatie overal beschikbaar, op pc, tablet en smartphone. U kunt zich concentreren op uw hoofdtaken, waardoor uw expertise in parkmanagement groeit.

Meer weten?

Wilt u weten hoe Archie CRM u kan ondersteunen? Neem vandaag nog contact op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend gesprek. Bel 0299 – 411 800 of laat uw gegevens achter via de groene button.