Cloud CRM Hosting en het MKB

door | dec 5, 2017 | Archie Nieuws, CRM

Doordat een geavanceerd CRM pakket als Archie CRM tegenwoordig in de Cloud beschikbaar is komt voor het MKB
relatiebeheer op niveau binnen bereik. Er hoeft niet meer nagedacht te worden over backups, updates of ingewikkelde installatieprocedures.

Zet de laptop of computer aan en de software werkt alsof deze op de eigen servers binnen het bedrijf staat. Een tablet of smartphone? Geen probleem, de speciale portal versie van Archie CRM voorziet in alle behoeften. Dit alles tegen een vast bedrag per maand.

Cloud

De Cloud is niets anders dan een verzameling servers van de producent, in dit geval Archie, die op een goed beveiligde plek op het internet staan. Dit neemt de zorg, aanschaf en het systeembeheer van een eigen infrastructuur uit handen. Een internetverbinding is eigenlijk het enige dat nodig is om met de perfecte CRM oplossing te werken.

Omdat er van geavanceerde, moderne, hardware en software gebruik gemaakt wordt is de performance vaak beter dan op het eigen netwerk. De koppelingen met bijvoorbeeld Outlook, Microsoft Word of andere software die gewoon op de laptop staan geïnstalleerd zijn volledig transparant.

Archie CRM in de cloud, ook MKB

Flexibiliteit

Een ander groot voordeel is de flexibiliteit van het nieuwe werken; het is niet meer nodig om op een vaste plek de software te gebruiken. Mensen zijn niet meer “honkvast” op het kantoor en kunnen dankzij de Cloud ook gewoon onderweg of thuis werken, zolang er maar een internetverbinding beschikbaar is. De huidige 3G verbindingen op een smartphone of tablet zijn ruim voldoende.

Voortaan staat dus niets meer goed en professioneel klantbeheer in al zijn aspecten in de weg.

Een demonstratie via een webinar aanvragen kan hier. U kunt ook een email sturen of bellen, 0299-411800 voor meer informatie over Archie CRM software.