+ 31 299 - 411 800 archie@archie.nl

Om ondernemers beter te bedienen, is zaakgericht werken voor een gemeente essentieel. Pro-actief en vraaggericht handelen draagt namelijk bij aan een duurzaam contact met ondernemers. De afdeling Economische Zaken speelt hierbij een belangrijke rol. Gezamenlijk kunnen zij de dienstverlening aan ondernemers naar een hoger plan tillen. 

Kennis delen

Vaak hebben meerdere afdelingen contact met één en dezelfde ondernemer. Maar omdat informatie op verschillende plekken wordt vastgelegd, heeft u geen inzicht in alle gegevens. Door informatie te delen, krijgt u wel een helder beeld van uw ondernemers. Samen met uw collega’s ontwikkelt u een waardevol relatiebestand. En met deze informatie kunt u efficiënter en zaakgerichter omgaan met uw relaties.

Ondernemers in beeld

Archie CRM, software voor contact- en relatiebeheer, helpt u bij het opbouwen van een goede relatie met ondernemers. Met Archie CRM krijgt u een compleet overzicht van uw relaties. Alle belangrijke informatie is op één plek te benaderen. Vanaf PC, tablet of smartphone worden de gegevens uitgewisseld met uw collega’s en andere afdelingen. Dat zorgt voor een goede interne afstemming en verbetert de communicatie met ondernemers.

Voordelen gebruikers:
pro-actief benaderen van ondernemers, gevens centraal te benaderen, eenvoudig mee te werken, vastleggen onderlinge connecties, beschikbaar op pc, tablet en smartphone.

Relatienetwerken

In Archie CRM kunt u ook connecties vastleggen. Bijvoorbeeld tussen ondernemers onderling. Of met uw eigen medewerkers. U ziet precies wie wie kent. Wat voor rol ze hebben. En of ze betrokken zijn bij andere ondernemingen. Met deze relatienetwerken in kaart, kunt u ondernemers beter bedienen.

Pro-actief relatiebeheer

Alle ondernemersinformatie kan in Archie geanalyseerd worden. U heeft direct een goed beeld van wat er speelt bij een relatie. Waar loopt het goed, of waar is juist extra aandacht nodig. En dat levert natuurlijk een positieve bijdrage aan accountmanagement. Zowel op persoonlijk vlak als in integraal verband. Met Archie kunt u makkelijker schakelen naar een pro-actieve

Voordelen managers:
actuele en gestructureerde rapportages, direct inzicht in de stand van zaken, controle op de voortgang, software past zich aan aan de organisatie (in plaats van andersom).

Meer weten?

Wilt u weten wat de mogelijkheden van Archie zijn voor uw gemeente? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek (0299 – 411 800 / archie@archie.nl).

Klik hier als je meer wilt weten over Archie voor bedrijventerreinen. En kijk hier voor referenties.