Archie Mobile App

De Archie CRM app voor de mobile is simpel en intuïtief in gebruik en geeft je de mogelijkheid om te werken waar je ook bent; op de zaak, onderweg of thuis. 

Altijd up-to-date

Wanneer je onderweg bent wil je natuurlijk op de hoogte zijn van wat er speelt bij je relaties. Met de handige en unieke zoekfunctie vind je direct wat je zoekt. Of het nu gaat om een openstaande offerte, de afhandeling van een klacht of een afspraak die verzet is. Zo kun je autonoom werken terwijl iedereen op de zaak meteen jouw ingevoerde informatie tot zijn beschikking heeft.

Gemak

De mobile app maakt veel handelingen makkelijk voor je. Scrol door de data en menu’s en swipe als je achterliggende info wilt zien of direct een handeling wilt uitvoeren. Voor gespreksverslagen gebruik je gewoon spraakinvoer. Wat je dicteert wordt automatisch omgezet in tekst. Ook gewerkte uren en uitgevoerde werkzaamheden leg je eenvoudig vast. Het is meteen beschikbaar voor je collega’s op kantoor.

Slim plannen

Afspraken plannen doe je in een handomdraai. Je ziet afspraken staan in een activiteitenoverzicht, maar ook in de kalender. Door de afspraak te koppelen aan de juiste relatie, heb je meteen alle relevante informatie bij de hand, zoals ook de locatie. Dit kan ook een ander adres zijn. De route bepaal je snel met jouw favoriete planner die je activeert door de geomap in de app aan te klikken.  

Gedetailleerde Sales

Als accountmanager wil je graag weten hoe de sales gaat. De mobile app ondersteunt je bij de salesopvolging van offerte tot en met orderafhandeling. Je ziet deze data niet alleen op hoofdlijnen, maar ook op detailniveau. Zo kom je altijd goed geïnformeerd voor de dag bij een afspraak of telefoongesprek. De actuele situatie op salesgebied volg je via de Sales Monitor en de Cockpit. Je hebt dus altijd de laatste cijfers paraat.

Mobile relatiescherm
Mobile gemak
Mobile afspraak
Mobile cockpit