+ 31 299 - 411 800 archie@archie.nl

Om de grondverkoop van een bedrijventerrein tot een succes te maken, is kennis over potentiële kopers cruciaal. Met de juiste kennis kunt u doelgericht omgaan met uw contacten. Uiteraard heeft u de contactgegevens van uw relaties in beeld. Maar ook de wensen en behoeften, het e-mailverkeer, afspraken die zijn gemaakt en uitgebrachte offertes zijn van belang voor een goed contact met uw potentiële koper.

Relatiegegevens voor iedereen beschikbaar?

Vaak zijn relatiegegevens op verschillende plaatsen binnen uw gemeente opgeslagen. In het hoofd van een collega, in een Excel-document op een pc of in Outlook Mail. Maar stel dat alle medewerkers, of in ieder geval degenen die bezig zijn om van uw bedrijventerrein een succes te maken, altijd én overal toegang hebben tot die informatie? Dan kunt u nog efficiënter en doelgerichter omgaan met uw relaties én beter netwerken. Dat opent deuren.

De markt in beeld

Archie CRM helpt u daarbij. Archie is klant-relatie software, ook wel Customer Relationship Management software genoemd. Met deze software registreert en beheert u alle belangrijke en relevante informatie over uw klant en markt. Zowel nieuwe als bestaande relaties worden uitgebreid in beeld gebracht. Bovendien is de informatie op tablet, smartphone en pc beschikbaar voor medewerkers, managers, bedrijvencontactfunctionarissen en ICT-afdelingen.

Voordelen gebruikers:
gestructureerd strategisch relatiebeheer, nieuwe en bestaande relaties in beeld, eenvoudig mee te werken, overzichtelijke netwerkinformatie, beschikbaar op pc, tablet en smartphone.

Gerichte communicatie

Account managers en andere gemeente-medewerkers die toegang hebben tot de klantgegevens in Archie CRM kunnen veel gerichter een gesprek aangaan met hun contactpersoon. Of een e-mailing versturen die aansluit op de wensen van een bepaalde doelgroep. Of prospects op het juiste moment benaderen. Want informatie als wensen en behoeften, contactpersonen en beslissers, afspraken en contracten zijn helder in kaart gebracht.

Nieuwe kansen

Al deze klantinformatie kan in Archie geanalyseerd worden. Zo ziet u met welke bedrijven de gemeente succesvol zaken doet en kunnen de account managers zich op soortgelijke relaties focussen. Door ook de relaties tussen bedrijven en tussen contactpersonen vast te leggen, wordt het netwerk binnen de gemeente in beeld gebracht. En dat biedt weer nieuwe mogelijkheden voor de ontwikkeling van uw bedrijventerrein.

Voordelen managers:
actuele en gestructureerde rapportages, direct inzicht in de stand van zaken, controle op de voortgang, software past zich aan aan de organisatie (in plaats van andersom).

Meer weten?

Wilt u weten wat de mogelijkheden van Archie zijn voor uw gemeente? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek (0299 – 411 800 /  archie@archie.nl).

Klik hier als je meer wilt weten over Archie voor Economische Zaken. En kijk hier voor referenties.