Archie CRM en Company.Info, waardevolle leadgeneratie

door | apr 28, 2016 | Archie Nieuws, CRM

Genereer waardevolle leads

Archie Europe en Company.info hebben een koppeling ontwikkeld die de sales professional helpt bij het vinden van New Business. Door gebruik te maken van Archie CRM-gegevens kun je eenvoudig een ideaal klantprofiel samenstellen. Analyseer bijvoorbeeld in welke branches je succesvol bent. Of bekijk op basis van de 80/20-regel in de Archie klantenpiramide welke organisaties de meeste omzet genereren.

Door de krachten van Archie en Company.info te bundelen bieden wij waardevolle leads, inzicht in relatienetwerken en actuele (financiële) klantdata.
Richt je op de juiste prospects

Door in Archie CRM te bekijken met welke klanten je succesvol zaken doet, kun je eenvoudig een ideaal klantprofiel samenstellen. Analyseer bijvoorbeeld in welke branches je succesvol bent. Of bekijk op basis van de 80/20-regel in de Archie CRM klantenpiramide welke organisaties de meeste omzet genereren.

Vind look-alike prospects

Met deze informatie krijg je een goed beeld welk soort organisaties bij jou passen. Door in Company.info gebruik te maken van deze gegevens, kun je nieuwe bedrijven opzoeken die aansluiten bij jouw ideale klantprofiel.

Archie CRM - Company.info

Opvolgen en resultaten meten

Om het sales proces verder te ondersteunen, importeer je de nieuwe leads direct in Archie CRM. Op deze manier is de opvolging meetbaar. Na verloop van tijd kun je opnieuw de resultaten analyseren om eventueel je klantprofiel en leadbestand verder te optimaliseren.

“Succes is een keuze. Met 14 man in de buitendienst is goede informatie noodzakelijk. Om groei te realiseren zijn beide tools onontbeerlijk.”

Salland Olie
Meer omzet uit bestaand netwerk

Zaken doen via een bestaand contact is vaak makkelijker dan met nieuwe contacten. Naast het opbouwen van een waardevol leadbestand, geeft Company.info ook inzicht in je relatienetwerk. Je ziet of jouw klant interessante zusterorganisaties heeft. Of dat jouw contactpersoon ook nog betrokken is bij andere ondernemingen. 

Meer weten?

Wilt je weten wat de mogelijkheden van Archie zijn voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek (0299 – 411 800 / archie@archie.nl).

Met deze koppeling kun je ook (financiële) bedrijfsgegevens uit Company.info raadplegen en toevoegen in Archie CRM. Lees hier meer.