Ontdek de mogelijkheden voor jouw organisatie

Als ondernemer weet je hoe belangrijk relatiebeheer is. Marketing en sales draait om het ontdekken van kansen voor de korte termijn, maar vooral ook om het beheren van lange-termijn klantrelaties. Hoe meer informatie je verzamelt over je klanten en prospects, hoe beter je op hun wensen kunt inspelen. Met  de nieuwe productlijn van Archie CRM    -met de naam El Dorado- krijg je die informatie en inzichten haarfijn in beeld. Zo sluit het naadloos aan op de wensen van het management, gebruikers, ICT én.. op die van je klanten.

Bekijk onze brochure

Relatiebeheer zoals het moet zijn

Wil jij met de juiste marketing-, sales- en serviceactiviteiten relaties opbouwen en onderhouden voor de lange termijn? Dan is Archie CRM El Dorado de CRM-software voor jou. Marketing, sales en services werken allemaal met dezelfde applicatie en delen dezelfde informatie. Of je nu op de zaak bent, thuis of onderweg. Hierdoor kan je effectiever samenwerken en inspelen op de behoeftes van je relaties. Iedereen weet immers wat er speelt.

 • Breng relatienetwerken in kaart
 • Creëer een 360 graden klantbeeld
 • Maak inzichtelijk hoeveel energie je stopt in welke klanten
overzichtelijk relatiescherm
analyses van marketing campagnes

Stem marketing beter af op de doelgroep

De digitale customer journey van jouw klanten begint al lang voordat het eerste fysieke contact wordt gelegd. Hoe beter jij invulling geeft aan die digitale klantreis, hoe groter de kans is dat je een marketing qualified lead kunt upgraden tot sales qualified lead. Dat is waar Archie CRM El Dorado voor is ontworpen. Selecteer bijvoorbeeld alle klanten of juist alle prospects uit een bepaalde sector en informeer hen over nieuwe ontwikkelingen in hun markt. Stel deze campagnes niet alleen makkelijk op, maar stuur ook bij aan de hand van de resultaten.

 • Krijg inzicht in de informatiebehoefte van jouw prospects en klanten
 • Koppel eenvoudig met e-mailmarketingsoftware
 • Analyseer respons op campagnes en stuur bij

Hou overzicht en stuur aan

Wil je als manager meer datagedreven te werk gaan en geen kansen meer missen? Dan word je blij van de analyses die Archie al voor je maakt. Denk aan: wie zijn onze beste klanten? In welke markten loopt de omzet achter? Hoe ziet onze sales funnel eruit? En wil je nog een slagje dieper gaan, dan kun je je eigen maatwerk dashboards inrichten. Marketing heeft immers een andere behoefte dan Sales. En managers die verantwoordelijk zijn voor new business willen andere rapportages dan relatiebeheerders. Archie sluit daar op aan. Je hebt optimaal inzicht in sales- en marketing processen.

 • Maak kosten en baten van relatiemanagement inzichtelijk
 • Bekijk de dynamiek in je klantenpiramide
 • Coach je team beter door de dashboards met stuurinformatie
inzichtelijke dashboards met KPI's
omzetstatus snel beschikbaar

Ontdek nieuwe verkoopkansen

Een goede verkoper praat niet maar luistert. Hij of zij ontdekt waar de pijn zit van een (potentiële) klant en speelt daarop in. Hoe meer data je van een bedrijf verzamelt, hoe makkelijker dit is. Maar… alle informatie moet ook ergens gestructureerd worden vastgelegd. En alles wat je vastlegt moet je ook snel kunnen terugvinden. Daarom is Archie CRM El Dorado zo ontworpen dat je informatie makkelijk kunt invoeren, bijvoorbeeld via spraak die automatisch wordt omgezet in tekst. En je kunt werkelijk ieder document dat bij een relatie hoort, zoals eerder gemaakte offertes, makkelijk terugvinden.

 • Hou je kansen in beeld met de sales funnel
 • Genereer waardevolle leads
 • Breng cross- en up sell kansen in kaart

Bespaar tijd door makkelijke integratie

Natuurlijk moet een CRM-pakket zijn ontworpen met de behoeften van management, marketing, sales en service als uitgangspunt, maar bij Archie vergeten we ook de ICT-afdeling niet. Want een CRM-systeem staat nooit op zichzelf. Makkelijke integratie met andere software, out-of-the-box of middels een zelf te ontwikkelen API, is vaak een belangrijke eis. Ook kiezen steeds meer ICT-managers bij nieuw aan te schaffen software liever voor de cloud. Tot slot letten ze natuurlijk op de beveiliging. Niet alleen op de beveiliging van het datacenter waar onze cloudversie in draait (natuurlijk ISO27001 en NEN7501 gecertificeerd), maar ook op bijvoorbeeld het gemak waarmee medewerkers de AVG kunnen naleven.

 • Out-of-the-box integratie met Microsoft Office, Office365 en e-mailmarketing
 • Integratie met andere applicaties via API’s
 • On-premise of in de cloud
 • Privacy by design voor makkelijker naleving AVG
API koppelingen

Een persoonlijk gesprek

Wil je weten wat Archie voor jouw organisatie kan betekenen? We laten het graag aan je zien door middel van een persoonlijk gesprek met een van onze adviseurs.